0 0

Het zachte, maar uiterst effectieve wapen tegen ongewenste , vier potige "gasten"

  • Zonne-energie dier verdrijver
  • Zonne-energie dier verdrijver
  • Zonne-energie dier verdrijver - 1
  • Zonne-energie dier verdrijver - 2

Zonne-energie dier verdrijver

Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
39286
Beschrijving
Voortdurend zoeken zwerfhonden en-katten hun thuis, in uw tuin en laten een "geschenk" achter op uw gazons en bloemperken? Verdedigt u op een ’diervriendelijke’ manier! Deze zeer effectieve ZONNE-ENERGIE DIER VERDRIJVER maakt gebruik van een infrarood sensor van de nieuwste generatie, is een beweging binnen 7 meter waargenomen, dan stuurt het toestel een ultrasoon geluid van een frequentie die zeer onaangenaam voor dieren is, maar onhoorbaar mensen. ‘s Nachts, lichten 2 witte LED’s op.
Een eenvoudige maar efficiënte manier, "verdwaalde" weg te houden, zonder het doen van kwaad, en geen stank en  geluidsoverlast voor u! Nog een pluspunt: De dier verdrijver werkt op zonne-energie, die via het zonnepaneel in de oplaadbare
Lithiumbatterij opgeslagen wordt. U hebt geen stroomaansluiting nodig , en betaalt zelfs geen cent aan operationele kosten! Overdekte oppervlakte: 30 vierkante meter, weerbestendige ABS-behuizing, afmetingen: 13,5 x 7 x 11 cm. De ideale methode om de tuin, erf en tuin als "verboden zone" te markeren!
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.