0 0

Verzending & Levering

VERZENDING & LEVERING


Wij werken met bepaalde logistieke- en verzendpartners samen om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel, veilig en zo goedkoop mogelijk bij u wordt geleverd.

Hieronder vindt u de mogelijke leveropties, alsook de respectievelijke verzendkosten.VERZENDKOSTEN
Voor zendingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 5,99 per bestelling.

Volumegoederen worden verzonden door een expediteur – er wordt een toeslag van € 14 of € 34 (tot aan de stoeprand) in rekening gebracht. Uiteraard wordt u tijdens het bestelproces en op de productdetailpagina's op de hoogte gehouden van de exacte leveringswijze.

Onze verzendkosten TIP!
Indien u zich gratis voor onze nieuwsbrief aanmeldt ontvangt u de standaardverzendkosten eenmalig cadeau. Bovendien sturen wij u regelmatig info over koopjes, aanbiedingen en bijzondere acties!


LEVERTIJD
GLS is een betrouwbare en snelle verzendpartner. In Nederland wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen aan het opgegeven leveringsadres geleverd.

Als de klant niet thuis wordt gevonden, wordt het pakket ofwel bij de buurman afgeleverd of in de dichtstbijzijnde GLS-pakketshop gedeponeerd.

Track & Trace code ontvangt u per e-mail en kunt u het pakket direct onder volgen https://gls-group.eu/NL/nl/home

In geval van volumegoederen worden uw producten overgedragen aan een expediteur. Dit bedrijf zal telefonisch contact met u opnemen om een gewenste leverdatum af te spreken.

Alstublieft, zorg ervoor dat iemand beschikbaar is om de goederen op het afgesproken datum in ontvangst te nemen. Als de expediteur een tweede keer moet komen, kunnen extra kosten ontstaan.

Als dit het geval is, zal er een nieuwe afspraak met u worden gemaakt.

Voor de meest recente informatie over de levertijden verwijzen wij u naar de informatie op uw orderbevestiging.

AFWIJKEND LEVERINGSADRES
U wilt uw bestelling graag naar een ander adres dan het factuuradres laten sturen? Geen probleem! Tijdens het bestelproces kunt u een afwijkend leveringsadres opgeven. Uw factuuradres wordt standaard als leveringsadres geselecteerd.