0 0

Saubere Wäsche (fast) ohne Waschmittel

  • Wasbal
  • Wasbal - 1

Wasbal

Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
35241
Beschrijving

Schone was (bijna) zonder wasmiddel en nu ook een schone vaat!
 
Gewoonweg geniaal, deze WASBAL, die zorgt voor een perfect schone was zonder dat dure wasmiddelen hoeven te worden toegevoegd en zelfs ongewenste kiemen doodt. Hoe dat werkt? De wasbal is gevuld met keramische kogeltjes. Zodra deze kogeltjes door water in beweging worden gezet, ontstaan negatieve ionen die antibacterieel werken en ervoor zorgen dat de oppervlaktespanning van het water vermindert – net als bij traditionele wasmiddelen.
Hierdoor kan het water beter in de vuilpartikels binnendringen, waardoor zij snel oplossen. Alleen bij extreem vuile was dient u wat wasmiddel toe te voegen. Ook goed voor uw portemonnee, want deze wasbal gaat namelijk minimaal
3 jaar mee! Het zachte oppervlak van de bal is volkomen onschadelijk voor uw wastrommel en uw kwetsbare textiel. Ook geschikt voor de handwas. En wat de wasbal is voor de wasmachine, is de VAATWASPAD voor de vaatwasser. Deze pad werkt volgens hetzelfde principe en kan tijdens ca. 1000 vaatwasbeurten worden gebruikt in plaats van vaatwasmiddel. Dit moet u beslist eens proberen, u kunt nu zelfs dubbel besparen!
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.