0 0

Mehr Komfort im Alltag: Dieses hochmoderne Messgerät sagt Ihnen Ihren Reifendruck klar und deutlich an!

  • Sprekende luchtdrukmeter
  • Sprekende luchtdrukmeter
  • Sprekende luchtdrukmeter - 1
  • Sprekende luchtdrukmeter - 2

Sprekende luchtdrukmeter

Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
38594
Beschrijving

Zeer comfortabel: deze ultramoderne meter laat de bandenspanning duidelijk horen!

De juiste bandenspanning is een belangrijke voorwaarde voor veilig rijden, een langere levensduur van uw banden en het besparen van brandstof. Daarom is het van belang dat de bandenspanning minstens eenmaal per maand wordt
gecontroleerd! Deze gloednieuwe, zeer hoogwaardige SPREKENDE LUCHTDRUKMETER maakt dit klusje een stuk eenvoudiger – met name in de donkere tijd van het jaar. Deze meter spreekt het meetresultaat namelijk al na enkele seconden nauwkeurig en betrouwbaar uit! Met deze meter behoort het aflezen van het resultaat – met een grote kans op fouten – definitief tot het verleden. Gewoon het opzetstuk op het ventiel plaatsen en op de knop drukken. Vervolgens noemt een charmante, heldere vrouwenstem de bandenspanning naar keuze in PSI, bar, KPa of kg/cm². Zeer clever: doordat de laatste meetwaarde automatisch wordt opgeslagen kunt u het spanningsverlies controleren!
Meetbereik van 0.5 tot 99.5 PSI (5 tot 999 KPa) in stappen van 0.1 PSI (1.0 KPa), zowel gesproken mededeling als weergave van de spanning. Praktisch, ergonomisch design in handig steutelhangerformaat. Werkt op batterijen (meegeleverd). Vanaf nu zijn een paar seconden voldoende om onaangename verrassingen te voorkomen en alles onder controle te hebben!

 
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.