Meesterlijk koken: eerst verhitten, daarna pas laten garen
Beschrijving
Langzaam garen – het zogenaamde slowcooken – is een van de gezondste manieren om eten te bereiden. Bij een matig vuur gedurende een langere tijd blijven vitaminen en mineralen nl. grotendeels behouden. Kunt u niet zonder de volmondige grillsmaakNULL Gebruik dan deze praktische SLOWCOOKER MET BRAADPAN: in de uitneembare aluminium-binnenpan met antiaanbaklaag braadt u het vlees eerst aan op het fornuis, daarna kan het in de slowcooker verder garen. Omdat de cooker een eigen stroomaansluiting (230 V) heeft, wordt de kookplaat niet geblokkeerd! Inhoud: 3,5 l. Afm. (lxbxh): ca. 26 x 38 x 22 cm. Gezond koken voor het hele gezin – heel eenvoudig!
Verdere details
• Vermogen: 160 W• 3 temperatuurinstellingen: hoog (90–100 °C), laag (80–90 °C), warm houden (60–70 °C)• Braadpan geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie• Vaatwasserbestendige glazen deksel
Service
- Handboek (international) 0.84 MB Download
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen