0 0

Dit pak is gemaakt van de fijnste, zijdezachte microvezel en scoort met zijn bijzondere lichtheid!

  • Microvezel-joggingpak
  • Microvezel-joggingpak
  • Microvezel-joggingpak - 1
  • Microvezel-joggingpak - 2

Microvezel-joggingpak

Maattabel:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
37925
Beschrijving
Ook al bent u bij sportwedstrijden, geen kandidaat voor de gouden medaille, dit  MICROVEZEL-JOGGINGPAK is in talloze situaties onmisbaar! In vrije tijd, op vakantie, tijdens een wandeling of thuis, dit stevige, maar als zijde zo zachte materiaal van huidvriendelijke microvezel staat garant voor topcomfort.
Het is superlicht, luchtdoorlatend en zorgt daardoor ook voor een aangename lichaamstemperatuur, als het tijdens uw activiteiten “heet oploopt”. Door de netvoering heeft u optimale ventilatie en het versterkt het gevoel van frisheid. De eerste klas afwerking zorgt ervoor dat de optiek 100% is: jack met liggende kraag, ritssluiting en borduursel op de borst. Elastische manchetten en heupband, 2 steekzaken met ritssluiting, 1 binnenzak. Broek met recht omlaag lopende pijp, elastische tailleband met koordsluiting en 2 steekzakken. Jack en broek  in lichtblauw met luxueuze witte biezen en contrastafwerking in marine.
Microvezel en netvoering van 100% polyester, in de machine wasbaar, snel drogend en zo goed als strijkvrij. Ontdek een pak, dat ervan verdacht wordt, een record te vestigen.
Eigenschappen
  • https://www.eurotops.nl/out/pictures/features/Piktogramme/Piktogramm_Buegelleicht_2012_NL.png
  • https://www.eurotops.nl/out/pictures/features/Piktogramme/Piktogramm_Mikrofaser_2012_NL.png
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.