0 0

Japans koksmes

Een precisie-instrument voor de keuken – van echt Japans staal

Klantenbeoordeling (6):
Beschikbaarheid:
Meteen beschikbaar
Artikelnr.:
28103
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Beschrijving
Keukenprofessionals en hobbykoks weten: Japanse keukenmessen zijn echte precisie-instrumenten. Hun harde staal en de – in vergelijking met Europese messen – kleine slijphoek maken namelijk het snijden van flinterdunne plakjes vlees, vis of groente mogelijk. Ons JAPANS KOKSMES is traditioneel met de hamerslag-techniek gesmeed. Het 18 cm lange lemmet is van edelstaal met een hardheid van 58 HRC. Het geklonken handvat is gemaakt van Afrikaans palissanderhout. Totale lengte: ca. 33 cm. Het mes wordt in een chic houten doosje geleverd. Ontdek de buitengewone scherpte van Aziatische messen!
Service
Dit zeggen onze klanten
4.8 van 5 sterren
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen