0 0
Professionele multitang
Exclusief
Verrijdbaar werkzitje met rem
Exclusief
Steeksleutel 8 in 1
Exclusief
Reparatiestift met UV-licht
Exclusief
Schroeven-ex titanium
Exclusief
Verstelbare ratelsleutelset
-20 %
24,99 19,99
Oplaadbare snelstarter
Exclusief
3-in-1 accuschroevendraaier
Exclusief
Opvouwbare trolley traploper
Exclusief
12-V-starthulp met display
Exclusief
Hangslot met vingerafdruk XXL
-50 %
Magische handzaag
Exclusief
Multi-steeksleutel met ratel
Exclusief
Oplaadbare led-schijnwerper
Exclusief
Veiligheidstrap met 3 treden
Exclusief
Elektrische precisie-schroevendraaier
Exclusief
39,99 WEIGHT 0.258 KG

Marke Profi-Partner

Profi-Partner – door professionals ontwikkeld voor ambitieuze doe-het-zelvers
De praktische gereedschappen en apparaten van PROFI-PARTNER combineren kwaliteit, innovatie en praktische bruikbaarheid voor een perfect totaalresultaat.

Kwaliteit - bewezen bij dagelijks gebruik
Bedacht door onze experts, verder ontwikkeld in samenwerking met professionals en geperfectioneerd dankzij de feedback van onze klanten, zo ontstaan de nieuwe producten van PROFI-PARTNER. Onze apparaten zijn meerdere malen en onafhankelijk van elkaar getest en zijn ook beproefd bij dagelijks gebruik. En omdat we overtuigd zijn van de duurzaamheid van de gereedschappen van PROFI-PARTNER, geven we 3 jaar garantie op elk product.Innovatie - die inspireert
We zijn voortdurend op zoek naar betere oplossingen voor problemen. In samenwerking met de meest competente producenten wereldwijd ontwikkelen wij het optimale product voor de betreffende eis. Zo worden voor onze PROFI-PARTNER producten alleen de modernste technieken toegepast en de meest hoogwaardige materialen gebruikt.

Praktische bruikbaarheid - die overtuigt
Het gebruiksgemak en de eenvoudige hantering maken het werken met gereedschappen van PROFI-PARTNER aangenamer, tijdbesparender en eenvoudiger. Of u nu een hobbyist, tuinman of autoliefhebber bent, PROFI-PARTNER heeft gegarandeerd iets voor iedereen in zijn assortiment.

Ontdek nu ook PROFI-PARTNER - Want als het om vakmanschap gaat, hebt u niet alleen een partner nodig, maar ook een professional!