0 0
Tafelklok “Hemelschijf van Nebra” Eén van de belangrijkste vondsten uit de Bronstijd - nu als decoratieve tafelklok met echt bladgoud!

Eén van de belangrijkste vondsten uit de Bronstijd - nu als decoratieve tafelklok met echt bladgoud!

Tafelklok “Hemelschijf van Nebra”

Klantenbeoordeling (1):
Beschikbaarheid:
Leverbaar vanaf: 19.11.2019
Artikelnr.:
20163
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Beschrijving
Van de originele ‘Hemelschijf van Nebra’ wordt momenteel aangenomen dat deze bronzen schijf, met een voorstelling van de nachtelijke hemel, waarschijnlijk als seizoenenklok voor het zaaien en oogsten diende! Gedetailleerd gekopieerd zijn ook op deze TAFELKLOK “HEMELSCHIJF VAN NEBRA” alle aangebrachte elementen op de speciaal gepreegde wijzerplaat van echt bladgoud! Een geheimzinnig en majestueus effect heeft deze replica van de hemelschijf, want het ziet eruit alsof ze zweeft – midden tussen de glasplaten, die door vergulde verbindingsschroeven in positie worden gehouden! Afm.: ca. 23 x 23 x 7 cm. Wijzers van puur messing. Exact kwartsuurwerk functioneerd met AA-batterij (apart verkrijgbaar). Een spectaculair cadeau – en een decoratief object met hemelse eigenschappen!
Dit zeggen onze klanten
4.0 van 5 sterren

“Produkt, wie beschrieben, Wird zu Weihnachten verschenkt. Funktion daher noch nicht zu bewerten. Erster Eindruck: Qualitativ gut”

  • nuttig (0)
  • niet nuttig (0)
Uw productvragen