0 0
Rakethorloge Werenbach Polshorloges gemaakt van ruimteraketten!

Polshorloges gemaakt van ruimteraketten!

  • Aangezien elk polshorloge per order wordt vervaardigd, kan de levertijd tot 4 weken oplopen
  • Elk polshorloge heeft een gegraveerd serienummer onderaan de kast

Rakethorloge Werenbach

Beschikbaarheid:
Meteen beschikbaar
Artikelnr.:
41948
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje


Een stuk raket als polshorloge:


Welkom terug! De Duitse wetenschapper en ISS-commandant Alexander Gerst is na meer dan een half jaar in het heelal op donderdag 20 december 2018 om 5:03 UTC in de Sojoez-capsule in de Kazachstaanse steppe geland.


Bij EUROtops bieden wij u daarom een wel zeer bijzonder horloge aan: de Leonov, modellen 1-3, van het huis Werenbach.

De wijzerplaat van het horloge is vervaardigd van de buitenlaag van de Sojoez-raket MS-09, waarmee Alexander Gerst op 6 juni 2018 zijn missie naar het internationale ruimtestation ISS startte. Wie dus een stukje authentieke ruimtevaartgeschiedenis aan zijn pols wil dragen moet er snel bij zijn!
Werenbach Uhr Leonov Model 3
Raketen-Material Uhr Leonov WerenbachElk horloge is een uniek stuk!


Elke wijzerplaat heeft namelijk verschillende gebruikssporen die het heelal op het materiaal heeft achtergelaten. Door het gebruik van de originele materialen, kleur en structuur van de raket wordt de originaliteit en individualiteit elk horloge onderstreept.


Direct van de raket

Origineel verwerkt materiaal van de raketwand.


Het uurwerk

CAL. STP 1-11:


Dit uurwerk wordt door Swiss Technology Production geproduceerd in Zwitserland. Hij is qua bouw gelijkaardig aan het legendarische ETA 2824 en staat bekend omwille van zijn hoge kwaliteit en mooie afwerking.


  

TYPEAutomatisch
STENEN26
PRECISTE-0/+15s per dag
GANGRESERVE44h
FREQUENTIE28´800 A/h
Werenbach Uhr Leonov Uhrwerk


Leonov Model 2 ProduktvideoSojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung


Abgespaced! De Zürichse horlogefabrikant produceert reeds sinds 2012 polshorloges die zijn vervaardigd van het materiaal van gelanceerde ruimtevaartuigen.

Met de nieuwste collectie laat stichter Patrick Hohmann de harten van fans van de Duitse ruimtevaart sneller slaan: hij heeft delen van de raket waarmee de Duitse astronaut Alexander Gerst naar het ruimtestation ISS vloog in de Kazachstaanse steppe geborgen, naar Zwitserland laten transporteren en tot polshorloges verwerkt.

Beschrijving

Naar de grenzen van het heelal en terug. Elke wijzerplaat van de drie markante herenhorloges bestaat uit een stuk van de raket Sojoez MS-09, waarin Alexander Gerst op 06.06.2018 zijn ruimtevlucht naar het internationale ruimtestation ISS startte. Voor de Leonov-collectie van de Zwitserse horlogemaker Werenbach werd gekozen voor de buitenlaag van de eerste trap van de raket (booster) die op een hoogte van 45 km werd losgekoppeld en in de Kazachstaanse steppe is neergestort. De wijzerplaten worden direct en met de hand uit de raket gesneden. In een fijnmechanisch proces van meerdere fasen worden de ruwe raketonderdelen vervolgens getransformeerd in precieze wijzerplaten. De oppervlakken van de wijzerplaten geven de polshorloges hun karakter. Ze hebben de originele kleur en structuur van de raket. Elke wijzerplaat heeft verschillende gebruikssporen. Dat maakt net van elk polshorloge een uniek stuk. Het RAKETHORLOGE WERENBACH heeft een kast van roestvrij staal (waterresistent tot 5 ATM, een krasvast afdekplaatje van saffierglas en datumweergave op de 3-uurspositie. Afmetingen (Ø x H) ca. 40 x 14 mm. Goed reflecterende Super Luminova-markeringen en een Zwitsers automatisch binnenwerk (Cal. STP 1-11) staven de exclusiviteit. Het horlogebandje met gespsluiting is aan de buitenkant van robuust nylon en aan de binnenkant van leer vervaardigd. Alle polshorloges worden in het atelier in Zürich door een ervaren horlogemaker gebouwd. Haal ook een stukje ruimtevaartgeschiedenis is huis dat als deel van een raket de rand van het heelal heeft geraakt. Want ook het laatste stuk metaal van deze raket is ooit eens verwerkt.

Model 1: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (binnenkant), aluminium, zwart geanodiseerd

Model 2: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (binnenkant), in originele staat gelaten met verschillende krassen of kleurnuances. De draaibare ring toont de fases in de omloopbaan.

Model 3: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (buitenkant), in originele staat gelaten met verschillende krassen of kleurnuances. 

Service
Dit zeggen onze klanten
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen