0 0
Rakethorloge Werenbach Polshorloges gemaakt van ruimteraketten!

Polshorloges gemaakt van ruimteraketten!

  • Aangezien elk polshorloge per order wordt vervaardigd, kan de levertijd tot 4 weken oplopen
  • Elk polshorloge heeft een gegraveerd serienummer onderaan de kast

Rakethorloge Werenbach

Beschikbaarheid:
Meteen beschikbaar
Artikelnr.:
41948
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Beschrijving

Naar de grenzen van het heelal en terug. Elke wijzerplaat van de drie markante herenhorloges bestaat uit een stuk van de raket Sojoez MS-09, waarin Alexander Gerst op 06.06.2018 zijn ruimtevlucht naar het internationale ruimtestation ISS startte. Voor de Leonov-collectie van de Zwitserse horlogemaker Werenbach werd gekozen voor de buitenlaag van de eerste trap van de raket (booster) die op een hoogte van 45 km werd losgekoppeld en in de Kazachstaanse steppe is neergestort. De wijzerplaten worden direct en met de hand uit de raket gesneden. In een fijnmechanisch proces van meerdere fasen worden de ruwe raketonderdelen vervolgens getransformeerd in precieze wijzerplaten. De oppervlakken van de wijzerplaten geven de polshorloges hun karakter. Ze hebben de originele kleur en structuur van de raket. Elke wijzerplaat heeft verschillende gebruikssporen. Dat maakt net van elk polshorloge een uniek stuk. Het RAKETHORLOGE WERENBACH heeft een kast van roestvrij staal (waterresistent tot 5 ATM, een krasvast afdekplaatje van saffierglas en datumweergave op de 3-uurspositie. Afmetingen (Ø x H) ca. 40 x 14 mm. Goed reflecterende Super Luminova-markeringen en een Zwitsers automatisch binnenwerk (Cal. STP 1-11) staven de exclusiviteit. Het horlogebandje met gespsluiting is aan de buitenkant van robuust nylon en aan de binnenkant van leer vervaardigd. Alle polshorloges worden in het atelier in Zürich door een ervaren horlogemaker gebouwd. Haal ook een stukje ruimtevaartgeschiedenis is huis dat als deel van een raket de rand van het heelal heeft geraakt. Want ook het laatste stuk metaal van deze raket is ooit eens verwerkt.

Model 1: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (binnenkant), aluminium, zwart geanodiseerd

Model 2: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (binnenkant), in originele staat gelaten met verschillende krassen of kleurnuances. De draaibare ring toont de fases in de omloopbaan.

Model 3: Wijzerplaat van de buitenlaag van de raket (buitenkant), in originele staat gelaten met verschillende krassen of kleurnuances. 

Dit zeggen onze klanten
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen