Sappig, fijn en aromatisch: de Spaanse manier van grillen!
- Bijzonder aromatische bereiding
- Kap met thermometer tot 300 °C voor het garen, warmhouden en serveren
- Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en grill
- Inclusief silicone-sapverwijderaar, siliconegreep en 2 grillroosters
Beschrijving
Hola! Ontdek het Spaanse geheim voor het maken van sappige steaks, lekkere zeevruchten en verse vis: de PLANCHAPLAAT MET KAP is een nieuwe manier van aromatisch koken – en wel bijna zonder vet. Grillen, snel aanbraden of zachtjes smoren en zelfs bakken, de bereidingsmogelijkheden op het 3-laagse edelstalen oppervlak zijn veelzijdig. Leg de plaat gewoon op de kookplaat of de grill, leg de gerechten erop en plaatst naar keuze de kap met thermometer erop – en u kunt snel genieten van geurige lekkernijen. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling worden alle etenswaren mooi zacht en sappig. Ø ca. 32 cm, gewicht: ca. 2,8 kg. Een waar genoot!
Wat is het bijzondere van de planchamethode?
Bij het koken met de planchaplaat ontstaan extreem hoge, gelijkmatige temperaturen tot 300 °C. Zo sluiten de poriën van het eten zich direct wanneer u het neerlegt en de natuurlijke suiker karamelliseert – wat voor de kenmerkende planchasmaak zorgt. Geen kostbaar vocht gaat verloren, alles blijft zacht, aromatisch en sappig. Dit proces staat ook bekend als sublimeren en is karakteristiek voor deze wijze van bereiden.
Service
- Handboek (international) 6.39 MB Download
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen