Helder idee: het vet van de saus blijft achterwege
Passeer- en vetscheidkan
- Voor het ontvetten van sauzen en heldere soepen
- Hittebestendige kunststof kan met maatverdeling
- Geschikt voor de vaatwasser
- Met hoogwaardige passeerzeef
Beschrijving
Het is bekend dat de beste sauzen zijn gemaakt van braadvocht en smaakgevende ingrediënten als uienringen, knoflookteentjes of takjes rozemarijn. Heel lekker, maar ook heel vet. Met de PASSEER- EN VETSCHEIDKAN ondergaan uw sauzen als het ware een dieetkuur. Nadat u de saus door de passeerzeef in de kan hebt gegoten (hierbij worden vaste stoffen eruit gefilterd), hoeft u slechts even te wachten tot het vet zichtbaar van het braadvocht is gescheiden. Dan opent u met de duimhendel het ventiel aan de bodem van de kan ... en daar is uw vetvrije, magere saus. Afmetingen (Ø x H): ca. 16 x 25 cm. Inhoud: 1 l. Geniet van fantastische sauzen zonder een slecht geweten.
Service
- Handboek (international) 0.18 MB Download
Wat onze internationale klanten zeggen
5.0 van 5 sterren
Uw productvragen