0 0

Mühelos einschlafen – erholt aufwachen!

  • Lavendel-Kopfkissenspray (2 Stück)
  • Lavendel-Kopfkissenspray (2 Stück) - 1

Lavendel-Kopfkissenspray (2 Stück)

Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
10381


Een stuk raket als polshorloge:


Welkom terug! De Duitse wetenschapper en ISS-commandant Alexander Gerst is na meer dan een half jaar in het heelal op donderdag 20 december 2018 om 5:03 UTC in de Sojoez-capsule in de Kazachstaanse steppe geland.


Bij EUROtops bieden wij u daarom een wel zeer bijzonder horloge aan: de Leonov, modellen 1-3, van het huis Werenbach.

De wijzerplaat van het horloge is vervaardigd van de buitenlaag van de Sojoez-raket MS-09, waarmee Alexander Gerst op 6 juni 2018 zijn missie naar het internationale ruimtestation ISS startte. Wie dus een stukje authentieke ruimtevaartgeschiedenis aan zijn pols wil dragen moet er snel bij zijn!
Raketen-Material Uhr Leonov WerenbachElk horloge is een uniek stuk!


Elke wijzerplaat heeft namelijk verschillende gebruikssporen die het heelal op het materiaal heeft achtergelaten. Door het gebruik van de originele materialen, kleur en structuur van de raket wordt de originaliteit en individualiteit elk horloge onderstreept.


Direct van de raket

Origineel verwerkt materiaal van de raketwand.


Het uurwerk

CAL. STP 1-11:


Dit uurwerk wordt door Swiss Technology Production geproduceerd in Zwitserland. Hij is qua bouw gelijkaardig aan het legendarische ETA 2824 en staat bekend omwille van zijn hoge kwaliteit en mooie afwerking.


  

TYPEAutomatisch
STENEN26
PRECISTE-0/+15s per dag
GANGRESERVE44h
FREQUENTIE28´800 A/h
Werenbach Uhr Leonov Uhrwerk


Leonov Model 2 Produktvideo
Abgespaced! De Zürichse horlogefabrikant produceert reeds sinds 2012 polshorloges die zijn vervaardigd van het materiaal van gelanceerde ruimtevaartuigen.

Met de nieuwste collectie laat stichter Patrick Hohmann de harten van fans van de Duitse ruimtevaart sneller slaan: hij heeft delen van de raket waarmee de Duitse astronaut Alexander Gerst naar het ruimtestation ISS vloog in de Kazachstaanse steppe geborgen, naar Zwitserland laten transporteren en tot polshorloges verwerkt.Werenbach is een Zwitserse start-up die in 2012 is ontstaan uit het gedurfde idee om een polshorloge te maken van het materiaal van een gelanceerde ruimteraket. Uit zijn idee zijn ondertussen drie compleet verschillende horlogecollecties ontstaan, alsook een roman (Werenbachs Uhr, Bilgerverlag, Zürich). Werenbach kreeg ook internationale aandacht met zijn twee succesvolle crowdfundingprojecten op het platform Kickstarter.com. Hohmann wil echter meer: hij wil niet gewoon tijdmeters verkopen, maar een visie overbrengen. Deze van astronauten:

“Elke astronaut die de aarde vanuit het heelal aanschouwt, ziet haar schoonheid en beseft hoe klein zij wel is in verhouding tot het universum. Elke astronaut beseft dat er noch in het heelal noch op aarde grenzen zijn”, verklaart Hohmann. “Dit inzicht kan onze manier van denken veranderen. Deze is spaceborn, aangezien het uit het heelal stamt en onze ideologie is. Het leeft in het materiaal van onze horloges. En in de geesten van zijn dragers”.


Beschrijving
Das beste Rezept um mühelos einzuschlafen kommt von Mutter Natur selbst! Schon seit Generationen wird Lavendel wegen seiner beruhigenden Wirkung auf Körper und Geist geschätzt. Denn der angenehme Duft hat eine beruhigende Wirkung und kann Spannungen lösen. Geben Sie einfach 2-3 Sprühstöße des Lavendel-Kopfkissensprays auf das Kopfende Ihres Lakens oder direkt auf das Kissen. Genießen Sie den angenehmen Duft und lassen Sie die Anspannungen des Tages mühelos hinter sich. So gleiten Sie sanft ins Reich der Träume – Ihrem erholsamen Schlaf steht nichts mehr im Wege! Inhalt je ca. 200 ml. Endlich hat das lange Herumwälzen vor dem Einschlafen ein Ende. Abends einfach einschlafen, morgens erholt aufwachen – das haben Sie sich verdient!
Dit zeggen onze klanten
Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.
Uw productvragen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.