Bereid voedsel zoals een Chinese meesterkok
- Lemmet van roestvrij Duits messenstaal (X50 CrMoV15)
- Optimale grip dankzij de U-grip uitstulping
- Veelzijdig lang koksmes
- Goede grip dankzij de U-grip-uitstulping aan de basis van het lemmet
- Lange scherpte
- Robuust handgreepmateriaal
Beschrijving
Dit KOKSMES CHAI DAO is het belangrijkste snij-instrument voor groenten, salade en fruit in de Chinese keuken. Het is een combinatie van het Japanse santokumes en het Westerse koksmes: het grote, zeer scherpe lemmet met grote snijradius is ook ideaal voor het hakken van kruiden, maar dankzij de lengte is ook het snijden van vlees geen probleem. Het lemmet van deze Chai Dao is gemaakt van hoogwaardig Duits messenstaal (hardheid: HRC 57), de greepschalen zijn gemaakt van antiseptisch G10 laminaat (= glasvezel + epoxyhars). De U-Grip-uitstulping aan het uiteinde van de mesbasis zorgt voor een goede grip. Totale lengte: ca. 30 cm (lemmetlengte 18 cm). Trakteer uzelf op dit meesterlijke koksmes!
Lemmet met inkepingen
Tijdens het snijden zorgen de ovale inkepingen op het mes voor luchtbellen. Door deze zogenaamde holtes blijft er bijna niets aan het lemmet plakken.
Dit zeggen onze klanten
Uw productvragen