0 0
Nostalgische rc-wekker Wordt lekker ouderwets met het gerinkel van de belletjes wakker – nu geregeld door de nieuwste rc-technologie!

Wordt lekker ouderwets met het gerinkel van de belletjes wakker – nu geregeld door de nieuwste rc-technologie!

Nostalgische rc-wekker

Beschikbaarheid:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
10562
incl. btw excl. verzendkosten
Op verlanglijstje
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Funkuhr_2012_NL.png
Beschrijving
U kent dat wel: Het radiogeblèr en de zenuwachtige pieptonen zorgen ervoor dat men op de vroege ochtend meteen al met het verkeerde been uit bed stapt ... Anders is dit met de NOSTALGISCHE RC-WEKKER! Met het bekende geluid van de belletjes wordt u weer net als vroeger vrolijk wakker gemaakt en kunt u de nieuwe dag net als toen met een goed humeur beginnen!
Het beste komt nog: Gecamoufleerd onder de klassieke buitenkant, gaat de modernste techniek schuil. Onder andere een hoog modern rc-precisie-uurwerk – hiermee is verslapen verledentijd! Op de goed afleesbare wijzerplaat zijn naast de tijd, ook nog datum, weekdag, binnentemperatuur en -luchtvochtigheid in één oogopslag herkenbaar. Afm.: ca. 12 x 6 x 16
cm. Werkend via twee penlite-batterijen (apart verkrijgbaar). Met fluorescerende wijzers. Een echt sieraad met nostalgische charme voor iedere slaapkamer – en voor een goed humeur!
Service
Dit zeggen onze klanten
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen