0 0
Integrale zonnebril UW ULTRA-COMFORTABELE CADEAUDE INTERGRALE ZONNEBRILDeze innovatieve zonnebril is een ware lust voor het oog:Het biedt all-round bescherming tegen zon, wind en stof en kan over een normale bril gezet worden!Perfect voor ’hem’ en ’haar’.

UW ULTRA-COMFORTABELE CADEAUDE INTERGRALE ZONNEBRILDeze innovatieve zonnebril is een ware lust voor het oog:Het biedt all-round bescherming tegen zon, wind en stof en kan over een normale bril gezet worden!Perfect voor ’hem’ en ’haar’.

  • Over de normale bril draagbaar
  • Bijna onbreekbaar acryl glazen in zichtbare kwaliteit
  • Excellent panoramazicht en uitstekend contrast
  • Aangenaam lichtgewicht
  • UV 400-bescherming
  • Meer licht door geïntegreerde zij-glazen

Integrale zonnebril

Klantenbeoordeling (1):
Beschikbaarheid:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
23862
incl. btw excl. verzendkosten
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Fuer_Sie_und_Ihn_2012_NL.png
Beschrijving
Stralende zonneschijn is toch heerlijk: Het maakt de wereld meteen veel vriendelijker, verbetert ieder humeur en is goed voor je ziel. Maar helaas niet voor je ogen. Want voor ogen zijn de uv-stralen en schel licht alles behalve een weldaad. Om zonnige dagen aan de zee, in de bergen of in de stad goed voorbereid tegemoet te zien, hebben wij voor u hier de gloednieuwe INTEGRALE ZONNEBRIL! Het attractieve en intelligente design biedt uw ogen een allround bescherming met een optimaal panoramazicht. Door de goed afdekkende vorm houdt het niet alleen de zonnestralen tegen, maar ook de wind, stof en zand waarvan we vaak de tranen in onze ogen krijgen!Natuurlijk is uw nieuwe integrale zonnebril ook “solo” te dragen. Het bijzondere is echter dat u het heel simpel over uw normale bril kunt dragen en die uw bril geheel overdekt, zonder het zicht te veranderd. De voordelen vallen meteen op: u geniet van perfect zicht, vermijdt constante brillenwissels en kunt een dure zonnebril op sterkte besparen!Deze zonnebril is ideaal voor dames en heren: het welgevormde ‘uniseks-design’ is sportief genoeg voor ‘hem’ maar ook elegant en modieus genoeg voor ‘haar’!Deze integrale zonnebril is licht van gewicht en ook na uren nog zeer aangenaam op uw neus. De grijs getinte glazen van onbreekbaar acryl in zichtbare kwaliteit biedt UV 400-bescherming evenals een contrastrijk helder zicht. In het frame van robuust kunststof zitten kleine zij-glazen geïntegreerd: Ze beschermen voor zonlicht van de zijkant en zorgen eveneens voor meer licht als een compleet omsloten brillenframe. Een omhangbandje kan worden bevestigd. De bril is CE-gecertificeerd en word u met een handige transporthoes gemaakt van textiel geleverd.De integrale zonnebril is exclusief voor EUROtops-klanten gereserveerd. Kruis het nu op uw bestelformulier aan – meteen sturen wij u dit superhandige accessoire vanaf het 2e bestelde artikel gratis als cadeau toe! U ontvangt het cadeau omgaand zodra wij uw bestelling ontvangen hebben. Kruis het cadeau op het bestelformulier aan, en maak het beste vandaag nog aanspraak op uw integrale zonnebril.
Dit zeggen onze klanten
5.0 van 5 sterren
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen