0 0
Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming EEN GESCHENK DAT BIJDRAAGT AAN UW VEILIGHEID: DE KAARTHOUDER UIT ROESTVRIJ STAAL MET RFID-BESCHERMING. De elegante houder uit edel metaal beschermt uw bankpassen en andere kaarten tegen gegevensdiefstal.

EEN GESCHENK DAT BIJDRAAGT AAN UW VEILIGHEID: DE KAARTHOUDER UIT ROESTVRIJ STAAL MET RFID-BESCHERMING. De elegante houder uit edel metaal beschermt uw bankpassen en andere kaarten tegen gegevensdiefstal.

  • Schok-, stoot- en kneusbestendig
  • Compact en licht
  • Beschermend tegen datadiefstal!
  • Van massief RVS

Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming

Klantenbeoordeling (20):
Beschikbaarheid:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
25614
incl. btw excl. verzendkosten
Eigenschappen
  • https://cdn.eurotops.de/out/pictures//features/Piktogramme/Piktogramm_Rostfrei_2012_NL.png
Beschrijving
Kent u RFID-scanners? Dat zijn apparaten die met elektromagnetische golven de chip van bankkaarten en identiteitsbewijzen kunnen lezen. Dit zelfs van een afstandje, zonder direct contact met de kaart. Deze nieuwe technologie heeft voor ons consumenten een duidelijk voordeel: men houdt gewoon het identiteitsbewijs of de kaart voor de kaartlezer – en lang wachten bij de supermarktkassa of in de rij staan bij de ingangscontrole vervalt. De RFID-methode verbergt echter ook risico’s. Of het nu in een volle trein, bus of bij drukte in het winkelcentra is: datacriminelen kunnen uit uw ‘broekzak’, zonder uw medeweten, belangrijke informatie stelen, doordat ze uw card-chip scannen en ontcijferen.Daarom willen wij u veiligheid voor thuis en onderweg schenken, met de RFID-KAARTBEVEILIGING-BEURS VAN RVS! Dankzij de ondoordringbare en slagbestendige roestvrij stalen wanden, biedt het een dubbel werkzame bescherming,: ten eerste is het voor RFID-scanners onmogelijk uw kaarten te lezen en de informatie te misbruiken; ten tweede beschadigen uw kaarten zo veel minder snel. Ook al zijn de RVS wanden robuust en bieden ze effectieve bescherming, toch zijn ze tot een prachtig ontworpen kaartenbeurs gevormd: vlak aan de buitenzijde (ca. 10 x 7 x 1 cm) en bovendien lichtgewicht (leeg: 80 g). De RVS-kaartenbeurs past gemakkelijk in uw broek- of jaszak, maar biedt toch veel plaats: zes kaarten, briefgeld en betalingsbewijzen!De RFID-kaartbeveiliging-beurs is exclusief voor EUROtops-klanten gereserveerd. Kruis deze werkzame protectie aan op uw bestelformulier – zo krijgt u het al vanaf het 2e artikel gratis! U ontvangt dit veiligheidscadeau omgaand, zodra uw bestelling bij ons geboekt is.
Misschien vindt u dit ook leuk ...
Dit zeggen onze klanten
4.5 van 5 sterren
Kaarthouder uit roestvrij staal met RFID-bescherming

“Hier ben ik niet zo blij mee, ik vind het te dik voor een zak in het jasje of 'n broek. In 'n damestas, kan het zijn nut hebben.”

  • nuttig (0)
  • niet nuttig (0)
Uw productvragen