0 0
3 in 1 zaklamp met statief UW CADEAU:3 IN 1 ZAKLAMP MET STATIEFDeze krachtige ledlamp is loop-, werk- en noodlamp in één. En in een handomdraai om te toveren in drie aparte zaklampen!

UW CADEAU:3 IN 1 ZAKLAMP MET STATIEFDeze krachtige ledlamp is loop-, werk- en noodlamp in één. En in een handomdraai om te toveren in drie aparte zaklampen!

3 in 1 zaklamp met statief

Klantenbeoordeling (42):
Beschikbaarheid:
Artikel is helaas uitverkocht
Artikelnr.:
22761
incl. btw excl. verzendkosten
Beschrijving
Waarschijnlijk de intelligentste ontdekking sinds er draagbare lampen zijn! Deze zeer innovatieve 3 IN 1 ZAKLAMP MET STATIEF beheerst door het 3-in-1-ontwerp quasi iedere situatie. Zeer mobiel, enorm veelzijdig en ultraflexibel past het zich aan uw wensen en is geschikt voor thuisklusjes, autoreparaties, bouwplaats, tent opzetten en andere outdoor-activiteiten! Als één krachtige zaklamp zorgt het met de gebundelde straal van de drie led-zaklampen voor een stralend heldere lichtbundel: ideaal in het donker tijdens nachtwandeling, tent opzetten of de avondcontrole in de tuin rondom het huis. Een magneet houdt de 3 statiefpoten stevig vast zodat de grote lamp goed in de hand ligt.Klap de 3 statiefpoten uit en de zaklamp verandert in een tafellamp waardoor u uw handen vrij heeft. De drie 120°-draaikoppen met onbreekbare lenzen focussen het licht precies daar waar u het nodig heeft. Optimaal voor het knutselen, modelbouw of reparaties thuis. Dankzij de rubber antislip voetjes heeft de lamp een stabiele stand! Het zal tijdens het kamperen, lezen in slecht verlichte omgeving en bij autopech een zeer welkome hulp zijn!Het briljante ontwerp staat u toe de drie lampenmodules op ieder moment vliegensvlug uit elkaar te nemen en iedere lamp als volwaardige zaklamp te gebruiken. Zo heeft u steeds een “voorraadje” lampen! Bij stroomstoring bijv. kunt u familieleden of vrienden een eigen lamp geven, zodat deze niet in het “donker tasten”. Iedere zaklamp beschikt over een witte led en een rode signaal-led. In noodsituaties helpt de knipperfunctie met roodlicht u om snel aandacht te trekken. Afmetingen van ieder zaklamp: ca. 6 x 6 x 23 cm, aan-/uitknop, werkt op 2 AAA-batterijen (apart verkrijgbaar).Deze buitengewoon slimme ‘multifunctionele zaklamp met statief’ is exclusief voor Eurotops-klanten gereserveerd. Kruis deze nu op uw bestelformulier aan – en vanaf het 2e bestelde artikel sturen wij u omgaand dit veelzijdige talent gratis, als ‘dankuwel’ cadeau, toe!U ontvangt uw cadeau omgaand, zodra wij uw bestelling van ten minste 2 artikelen hebben ontvangen. Kruis hiervoor uw cadeau op het bestelformulier aan en maak meteen vandaag nog van de gelegenheid gebruik om uw ‘multifunctionele zaklamp met statief’ te ontvangen.
Misschien vindt u dit ook leuk ...
Dit zeggen onze klanten
4.1 van 5 sterren
Er zijn nog geen beoordeling voor dit product.
Uw productvragen